• Telefon: 011 28 50 683
  • Mobilni: 064 13 88 807
  • Adresa : Milana Rakića 95, Zvezdara 11000, Beograd

Dečiji zabavno - edukativni program

event image

Animatori


Višegodišnje iskustvo koje poseduju naši animatori u radu sa decom iz dana u dan daje sve veču radost našim mališanima. Pozovite nas da zajedno napravimo našu bajku, koja će nam dugo ostati u sećanju

event image

Animacije


Celokupna animacija sa kostimima ili bez, predstave uz adekvatan odabir igara koje prate veliki broj bajki. Deca učestvuju u raznim zabavni i edukativnim igrama. Sve animacije su isključivo po želji dece!

event image

:)


Srećni smo što pružamo usluge u najlepšem poslu, a to je doneti radost deci. Kroz zabavno-edukativni program animiramo decu uzrasta od 3-13 godina na dečijim rodjendanima i drugim manifestacijama.

Kroz zabavno-edukativni program animiramo decu uzrasta od 3-13 godina na dečijim rodjendanima i drugim manifestacijama. Ono što je privuklo najveću pažnju dece ovih godina je maskenbal. Deca imaju mogućnost da na svoj rodjendan pozovu Diznijeve princeze, Gusara, Klovna i Petra Pana. Na taj način bi se sa njima družile Snežana, Zvočica, Petar Pan, Pepeljuga, Trnova Ružica, Bel, Ariel, Ja Gusar ili klovn. Uz našu kreativnost i izražajni osećaj rada sa decom omogućićemo Vam dobru zabavu i sveobuhvatan program.
Deca će biti odušvljena mnoštvom kostima. Deca su kostimirana po svojoj želji. Vaša devojčica može biti neka od princeza, kraljica, vila, pčelica, Indijanka, Helo Kiti. Dok Vaš dečak može biti Spajdermen, Supermen, Betmen, Ben 10, Zoro i kostimi biće originalni likom iz bajki i crtanih filmova.
Gledaće lutkarsku predstavu Snežana i sedam patuljaka, Mala Sirena, našu autorsku predstavu Nevaljali dečak. Za kraj svakom detetu poklanjamo figuru od balona (modeling baloons). Celokupna animacija je oživaljavanje bajki kroz kostime, predstave uz adekvatan odabir igara koje prate veliki broj bajki.

Deca će učestvovati u raznim, interesantnim igrama kao što su:
Muzičke uz koreografiju, sporstke, takmičarske), koje su interaktivnog karaktera prilagojdene uzrastz i interesovanju dece.
I još da dodamo:
Organizujemo animacije i bez kostima, kroz tročasovni program uz bogat sadržaj igara. Pozovite nas da zajedno napravimo našu bajku, koja će nam dugo ostati u sećanju, a i na sajt animatorizadecu.com

NEKA BAJKA POČNE!

POZOVITE NAS

  • Telefon: 011 28 50 683
  • Mobilni: 064 13 88 807